Първоначално публикувано от haljscho
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Място за пролетния събор 2013 год.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщениеСъгласен съм с колегата Lucky винаги е било чудесно на пролетния събор, но мисля че вече трябва да се помисли и за дата:
11-12.05.2013 - избори
18-19.05.2013 - възможен балотаж
23-25.05.2013 - официални празници
13-14 и 20-21.04.2013 - твърде скоро за да се организира нещо
И остават 27-28.04.2013 и 04-05.05.2013, аз поне мисля че юни вече става късно?
Не искам да ангажирам никой с тези предложения и предпочитам всички да кажат мнение. Ако остане да се гласува между тези две дати аз сам за 27-28.04.2013, но и да не е на тази дата предполагам че ще успея да дойда.
18-19 май е перфектното време. Ако е през април рискуваме да е хладно в планината още повече ако се реши да е в родопите.
След малко ще пусна анкета и ще помоля за активност и по възможност гласуване от хора които наистина мислят да бъдат на събора.
Явно това с допитването е грешка.Решава се от УС и точка.Който иска,може Идва.
За Враца нямаше допитване и стана перфектно.
Златоград е ок за сем.разходка,но за събор аз лично не мисля че е ок.
Без да се засяга никой,ама основното присъствие на събиранията е от София и Врачанско Плевен,Русенския край.
Миналата година предприехме друг подход. врачанската група е силна и помолихме за съдействие при организирането. Същото би се получило ако решим да го направим около варна.
може би догодина можем да мислим за вариант там. Сега също очакваме съдействие за организацията от местни алфисти от региона в който се реши.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениекакъв балотаж ? Това не са президентски избори или кметски. При условие че нямаме залегнат мажоритарен вот няма как да има балотаж.
18-19 май е перфектното време. Ако е през април рискуваме да е хладно в планината още повече ако се реши да е в родопите.
След малко ще пусна анкета и ще помоля за активност и по възможност гласуване от хора които наистина мислят да бъдат на събора.
лъки, не мисля че е грешка. Винаги има мрънкащи че било спуснато тоталитарно. Нека хората сами да решат къде искат.
Миналата година предприехме друг подход. врачанската група е силна и помолихме за съдействие при организирането. Същото би се получило ако решим да го направим около варна.
може би догодина можем да мислим за вариант там. Сега също очакваме съдействие за организацията от местни алфисти от региона в който се реши.
Comment
-
Не мога да повярвам че ще дойдат поне 27 коли в родопите)) Това трябва да се види. А в мръсните песни няма нищо лошо когато са изпълнени добре. Може да поканим професионалисти да ни ги пеят.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Последно, за 18-19 май ли остава?
От местен шувинизъм би трябвало да гласувам за нашия край, но по ми е по сърце в Златоград. Може да отскоча и до Керамоти, макар че оше ще е леко хладно в морето.
Ако сбирката не е там или не успея да дойда, юли ще си заплюя поне седмица там. Много ми е рахат в района.и т.н.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМоже да отскоча и до Керамоти, макар че оше ще е леко хладно в морето.
Ако сбирката не е там или не успея да дойда, юли ще си заплюя поне седмица там. Много ми е рахат в района.и т.н.
Last edited by angel_1987; d.m.y г., 20:45.1,8 16v TS 144кс,1998г
Comment
-
Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщениеколега времето ще е много добро за плаж но искам да предупредя всички колеги за да нямаш проблеми не трябва колата ДА Е С ЗАТЪМНЕНИ СТЪКЛА,НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ТЕГЛИЧ.И ТРЯБВА ДА ИМА ЗЕЛЕНА КАРТА с това мога да помогна като информация за съседката ни.
Най-близкият плаж е на Фанари!
Има и хубав бар на плажа!
Казва се Баракуда.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщениеколега времето ще е много добро за плаж но искам да предупредя всички колеги за да нямаш проблеми не трябва колата ДА Е С ЗАТЪМНЕНИ СТЪКЛА,НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ТЕГЛИЧ.И ТРЯБВА ДА ИМА ЗЕЛЕНА КАРТА с това мога да помогна като информация за съседката ни.
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАко има табелка по европейски, няма проблем за теглича.
Най-близкият плаж е на Фанари!
Има и хубав бар на плажа!
Казва се Баракуда.
Сутрин хапна в Златоград, пална колата и за 1час и половина спокойно предвижване съм на плажа. Търкалям се там и в морето до към 17ч и обратно към Златоград. Вечер, иедене и пиене по механите. Вервайте ми, няма да съжалявате.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеБлагодаря колега. Знам за това. Просто споделих, че пак ще направя това, което почти редовно правя, откакто отвориха пътя. Просто обикновенно го практикувам юли/август.
На Керамоти ми е по-хубав пейзажа. Тасос е съвсем отсреща. Морето е супер тихо и чисто. Абе кеф
Сутрин хапна в Златоград, пална колата и за 1час и половина спокойно предвижване съм на плажа. Търкалям се там и в морето до към 17ч и обратно към Златоград. Вечер, иедене и пиене по механите. Вервайте ми, няма да съжалявате.
Comment
Comment